Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη η Όλγα Κεφαλογιάννη ως το τέλος της εβδομάδας

Με τη νέα κομματική της ιδιότητα για πρώτη φορά στην πόλη για συναντήσεις με στελέχη και σκανάρισμα της ανθρωπογεωγραφίας και των τοπικών προβλημάτων.

Την πρώτη της επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη με τη νέα κομματική της ιδιότητα της υπεύθυνης τομεάρχη της ΝΔ για το περιφερειακό αναπτυξιακό πρόγραμμα της Α' και Β' Θεσσαλονίκης αναμένεται να κάνει στο τέλος της εβδομάδας η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη, που πριν από περίπου ενάμιση μήνα ανέλαβε το συγκεκριμένο ρόλο, όπως πληροφορείται η Voria.gr, είχε προγραμματίσει αρκετές φορές στο προηγούμενο διάστημα επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, όμως πάντα κάτι προέκυπτε και αναγκαζόταν να την αναβάλει. Αυτή τη φορά μπορεί να παραμένει συγκεχυμένη η ακριβής ημέρα άφιξής της στην πόλη (αν θα βρίσκεται από Πέμπτη ή Παρασκευή και Σάββατο δεν το διευκρινίσαμε), όμως η επίσκεψη με τη νέα κομματική ιδιότητά της θα γίνει και όπως πληροφορείται η Voria.gr έχουν κανονιστεί και συγκεκριμένα ραντεβού, με τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, με κομματικά στελέχη, αλλά και με τους τομεάρχες Πολιτισμού (αγαπημένο της αντικρίμενο) των ΝΟΔΕ.

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην πόλη η κ. Κεφαλογιάννη θα αποκτήσει μια πρώτη προσωπική εικόνα της ανθρωπογεωγραφίας των στελεχών, μελών και υποψηφίων για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις δυο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, στα κεντρικά της καθήκοντα εντάσσεται και η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού του κόμματος.

Επίσης, η κ. Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο της διερευνητικής της πρώτης επίσκεψης θα έχει συναντήσεις με κομματικά στελέχη και φυσικά με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης (είναι πιθανή και συνεδρίαση του οργάνου).

Στόχος της κ. Κεφαλογιάννη, σύμφωνα με πληροφορίες είναι κυρίως η εξειδίκευση του προγράμματος της ΝΔ στο νομό Θεσσαλονίκης. Και γι' αυτό θα ζητήσει και θα συζητήσει προτάσεις, μέσω των οποίων θα εξειδικευτεί το πρόγραμμα του κόμματος στα ιδιαίτερα τοπικά χαρακτηριστικά. Με αυτό τον τρόπο κι αφού γίνει επεξεργασία των προτάσεων, θα προκύψει και το περιφερειακό αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Η κ. Κεφαλογιάννη όμως θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και τον εντοπισμό ικανών νέων ανθρώπων, που θα μπορέσουν να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών και τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια, συνδυασμών που θα στηρίξει η ΝΔ.