Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το βιβλίο του ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ

Η παρουσίαση του βιβλίου «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου» θα γίνει στο κατάστημα Public (Τσιμισκή 24 και Μητροπόλεως) την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 19:00.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την επόμενη Τρίτη, 21 Μαρτίου ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ, Χουάν Σεμπαστιάν Μαροκίν, για να παρουσιάσει το βιβλίο του «Πάμπλο Εσκομπάρ, ο πατέρας μου».

Η παρουσίαση του βιβλίου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, θα γίνει στο κατάστημα Public της Τσιμισκή, (Τσιμισκή 24 και Μητροπόλεως), την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 19:00 και το συγγραφέα θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Athens Voice, Δημήτρης Καραθάνος.

Μέσα από αυτήν την παρουσίαση το κοινό θα εισέλθει στα άδυτα του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών, θα γνωρίσει τον κόσμο βίας και εγκληματικότητας, στον οποίο μεγάλωσε ο συγγραφέας και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του, για όλα όσα προβλήθηκαν στη μικρή οθόνη.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 21:00, στον χώρο του Public Café (Καραγιώργη Σερβίας 1, πλατεία Συντάγματος, 5ος όροφος) και την εκδήλωση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της ενημερωτικής εκπομπής «Αταίριαστοι», που προβάλλεται καθημερινά από το κανάλι του ΣΚΑΪ, Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας.