Skip to main content

Στη Θεσσαλονίκη το πρώτο παγκοσμίως κατάστημα Sloggi(φωτο)

Το πρώτο παγκοσμίως κατάστημα Sloggi άνοιξε τις πύλες του στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos σηματοδοτώντας ένα ορόσημο για το αγαπημένο brand.

Παγκόσμια πρεμιέρα με το πρώτο δικό του κατάστημα έκανε το Sloggi στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο παγκοσμίως κατάστημα Sloggi άνοιξε πρόσφατα τις πύλες του στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos σηματοδοτώντας ένα ορόσημο για το διάσημο brand, το οποίο ιδρύθηκε το 1979 από την Triumph, τη μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων στον κόσμο.

Διαβάστε: Εγκαινιάστηκε το πρώτο κατάστημα Sloggi στη Θεσσαλονίκη

Έχοντας καθιερωθεί ως ο ηγέτης στον τομέα των καθημερινών εσωρούχων στη Ευρώπη και αγαπηθεί από γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο για την απόλυτη άνεση και τις καινοτομίες που προσφέρει το Sloggi λίγο πριν τα 40στά γενέθλιά του κάνει το επόμενο βήμα στη μακρόχρονη ιστορία και τη πετυχημένη διεθνή πορεία του. Η εταιρεία Triumph επέλεξε για τη δημιουργία του πρωτοποριακού καταστήματος Sloggi την Ελλάδα, καθώς το brand έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού στη χώρα μας και δη τη Θεσσαλονίκη, η οποία αποτελεί διαχρονικά μία αγορά ανοιχτή στις καινοτομίες και με ιδιαίτερα αντανακλαστικά στις καινούργιες ιδέες και τάσεις.

Στο κατάστημα Sloggi επιφάνειας 45 τμ στο πρώτο επίπεδο του Mediterranean Cosmos παρουσιάζεται η πλήρης συλλογή των πιο ευκολοφόρετων και καινοτόμων καθημερινών εσωρούχων για γυναίκες και άνδρες. Σε ένα μοντέρνο χώρο εξειδικευμένες σύμβουλοι ξεναγούν τους επισκέπτες σε όλες τις νέες σειρές, τις καινοτομίες, τα μοναδικά σχέδια και τα όμορφα χρώματα του κόσμου του Sloggi.

H καρδιά του Sloggi χτυπάει δυνατά στη Θεσσαλονίκη και δίνει τον ρυθμό των εξελίξεων σε όλο τον κόσμο!