Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Γαλλία για τον τελικό του Μουντιάλ 2022

Το στοιχηματικό προγνωστικό του Betarades.gr για τον σημερινό δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 μεταξύ Γαλλίας και Μαρόκου

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ θα κριθεί σήμερα 14 Δεκεμβρίου στην αναμέτρηση Γαλλία-Μαρόκο. Στον τελικό περιμένει η Αργεντινή που ξεπέρασε χθες το εμπόδιο της Κροατίας.

Η Γαλλία ξεπέρασε το εμπόδιο της Αγγλίας με 2-1, χάρη στα γκολ των Τσουαμενί (17') και Ζιρού (78') και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό. Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια κόσμου έχει κερδίσει όλα της τα ματς στη φετινή διοργάνωση, εκτός από αυτό με την Τυνησία στη φάση των ομίλων, στο οποίο ηττήθηκε 1-0. Επιπλέον, έχουν σκοράρει και οι δύο αντίπαλοι και έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τρία γκολ συνολικά στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της.

Ονειρική είναι η πορεία που έχει κάνει το Μαρόκο στα γήπεδα του Κατάρ. Μετά την πρόκριση σε βάρος της Ισπανίας στα πέναλτι κατάφερε να αποκλείσει και την Πορτογαλία με 1-0 και να φτάσει ως τον ημιτελικό. Μάλιστα, η εστία του έχει παραβιαστεί μόνο μια φορά στα πέντε παιχνίδια από ξεκίνημα του Μουντιάλ του Κατάρ.

Σύμφωνα με το Betarades.gr, η Γαλλία έχει εμπειρία και ποιότητα και μπορεί να βρει τον τρόπο για να πάρει το εισιτήριο του τελικού. Θα επιλέξει στοιχηματικά το συνδυαστικό άσος και over 1.5 γκολ σε απόδοση 2.05.