Skip to main content

Στοίχημα - Betarades: Με τα γκολ στο «Jose Zorrilla», εύκολα η Σόγκνταλ

Το Betarades.gr εντόπισε και αναλύει στοιχηματικές προτάσεις από τις αναμετρήσεις Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Αλμερία και Σόγκνταλ - Σκέιντ.

Έπειτα από ένα πλούσιο σε αναμετρήσεις σαββατοκύριακο οι ρυθμοί πέφτουν στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, με τα παιχνίδια από Πριμέρα Ντιβιζιόν και Σέριε Α να ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr εντόπισε προτάσεις από τις αναμετρήσεις Ρεάλ Βαγιαδολίδ - Αλμερία και Σόγκνταλ - Σκέιντ, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 η Βαγιαδολίδ υποδέχεται στο «Jose Zorrilla» την Αλμερία για την 4η Αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Απογοητευτικό ξεκίνημα πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα η Βαγιαδολίδ που αγνοεί τη νίκη μετά το πέρασμα τριών αγωνιστικών. Γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Σεβίλλη και η ήττα από τη Βιγιαρεάλ (0-3).

Από την άλλη η Αλμερία επικράτησε με 2-1 της Σεβίλλης την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η ισοπαλία με την Έλτσε (1-1) και η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2). Δύο ομάδες που αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη, έχουν δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά τους παιχνίδια, περιμένουμε και σήμερα ένα παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Από την Ισπανία πηγαίνουμε στη Νορβηγία και την αναμέτρηση Σόγκνταλ - Σκέιντ για την 23η Αγωνιστική. Αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα αναζητά η Σόγκνταλ, που διασύρθηκε με 5-2 από τη Φρέντρικσταντ την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία ματς. Στην έδρα της στηρίζει πολλά, βγάζει δυναμική, κάτι που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά.

Από την πλευρά της η Σκέιντ γνώρισε εντός έδρας συντριβή με 5-1 από την KFUM την προηγούμενη αγωνιστική, βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ και στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων, η Σόγκνταλ έχει παρουσιάσει συνολικά καλύτερο πρόσωπο και περιμένουμε ότι θα αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της. Θα κρατήσουμε το Σόγκνταλ -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.40.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!