Skip to main content

Στοίχημα- Betarades: Ξεφεύγει το σκορ στο Χάρτλπουλ, επιλογή για πρώτο σκόρερ στο Μουντιάλ

Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στην επόμενη φάση και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο - Η πρόταση του Betarades.gr για το Χάρτλπουλ-Σόλιχαλ Μουρς

Το Betarades.gr εντόπισε στοιχηματικό προγνωστικό από το κύπελλο Αγγλίας και την επαναληπτική αναμέτρηση της Χάρτλπουλ με τη Σόλιχαλ Μουρς σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στην επόμενη φάση και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Στη Λιγκ 2 αγωνίζεται η Χάρτλπουλ, που πιο πρόσφατα γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τη Στίβενεϊτζ με 1-0 για το πρωτάθλημα. Δεν κατάφερε έτσι να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί δύο ματς σε όλες τις διοργανώσεις που είχε προηγηθεί. Όσον αφορά τη βαθμολογία, είναι στην προτελευταία θέση και μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -1 από θέση που χαρίζει την παραμονή. Επιπλέον, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

Από την πλευρά της, η Σόλιχαλ Μουρς, που παίζει στη Νάσιοναλ Λιγκ, έχασε μέσα στο γήπεδό της με 0-3 από τη Ντάγκεναμ τελευταία. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της εντός έδρας, δεν κατάφερε να σκοράρει μάλιστα και στα δύο αυτά παιχνίδια. Επιπλέον, είναι το πέμπτο σερί ματς που δεν κερδίζει, μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Είναι στην 6η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος, που οδηγεί στα πλέι οφ. Το προηγούμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο αποψινές αντιπάλους πριν 10 μέρες έληξε 2-2, φαίνεται απίθανο να μην ξεφύγει το σκορ και σήμερα με βάση την αγωνιστική εικόνα τους. Θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.78.

Ακόμη, μιας και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, τα μακροχρόνια στοιχήματα για τη διοργάνωση συγκεντρώνουν τα βλέμματα. Όπως για τον πρώτο σκόρερ του τουρνουά.

Αξίζει το ποντάρισμα στο να είναι αυτός ο Νεϊμάρ. Αναμφίβολα πρόκειται για τον ηγέτη της Βραζιλίας. Μιας ομάδας που πιστεύουμε πως θα φτάσει μέχρι το τέλος, και με βάση αυτό το δεδομένο αναμένεται να δώσει εφτά ματς. Μάλιστα, είναι ο παίκτης που θα εκτελεί και τα πέναλτι. Επομένως, θα κρατήσουμε την επιλογή πρώτος σκόρερ Νεϊμάρ σε απόδοση 15.00.

Δείτε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά στοιχήματος για τους σημαντικότερους αγώνες στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα.