Skip to main content

«Στημένες από το ΠΑΣΟΚ οι εξεταστικές», λέει ο Παυλόπουλος

Το ΠΑΣΟΚ έχει επιδοθεί σε κυνήγι των πολιτικών του αντιπάλων δηλώνει ο βουλευτής της Ν.Δ Πρ. Παυλόπουλος, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση «έστησε» όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές.
Το ΠΑΣΟΚ έχει επιδοθεί σε κυνήγι των πολιτικών του αντιπάλων, δηλώνει ο βουλευτής της Ν.Δ Πρ. Παυλόπουλος, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση «έστησε» όλες τις Εξεταστικές Επιτροπές, όπως τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής».

Με αφορμή το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ για τη Siemens που τον συμπεριέλαβε μεταξύ των πολιτικών που πρέπει να διερευνηθούν για επίμαχες συμβάσεις, σημειώνει πως «πρόκειται για κατηγορίες που βασίζονται στο απόλυτο κενό». «Μια απάντηση ταιριάζει: Αιδώς Αργείοι» λέει χαρακτηριστικά.

Όπως χαρακτηριστικά  αναφέρει στη συνέντευξή του, στο πλαίσιο της όλης έρευνας των αρχείων της Siemens δεν υπάρχει η οιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπό του, γεγονός που συνιστά ακόμη μια απόδειξη ως προς το πόσο προσχηματικές και συκοφαντικές είναι οι αιτιάσεις που του αποδίδονται.

Προσθέτει πως δεν φοβάται ενδεχόμενη παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο «από τέτοιου είδους κατηγόρους», αντιθέτως υποστηρίζει ότι «θα ήταν τίτλος τιμής» για το υπόλοιπο του βίου του. «Αναζητήστε με ποια περιουσιακά στοιχεία μπήκε ο καθένας στην πολιτική και τι διαθέτει σήμερα...Δείτε ποιοι υπέγραψαν τις συμβάσεις του ΟΤΕ και του C4I για να καταλάβετε ποιοι έχουν ευθύνες», τονίζει ο βουλευτής της Ν.Δ.

Όπως σημειώνει ο κ. Παυλόπουλος, το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να «συγκαλύψει τις ευθύνες του για το σκοτεινό παρελθόν του» και μάχεται για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την οικονομική και κοινωνική τραγωδία στην οποία οδηγεί τον τόπο».

Ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζει την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών ως «επικοινωνιακό φερετζέ», για να καλύψει την αμηχανία και τη σκοπιμότητα ορισμένων κύκλων του ΠΑΣΟΚ.