Skip to main content

Στην 86η ΔΕΘ ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ελλάδας

Ο πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας, Ιωσήφ Ιωσήφ, θα εκπροσωπήσει τον σύνδεσμο στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το παρών στη φετινή 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από τις 11-18 Σεπτεμβρίου θα δώσει και φέτος ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας.

Τον Σύνδεσμο θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος θα επιδιώξει, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, να έχει σειρά επαφών με οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο κ. Ιωσήφ θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ, όπου κύριος ομιλητής θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα περίπτερα της έκθεσης, μεταξύ των οποίων της Κύπρου και επιχειρήσεων που συμμετέχουν από την Κύπρο. Ταυτόχρονα, θα έχει συναντήσεις με Επιμελητηριακούς παράγοντες της Ελλάδας, όπου θα συζητήσει τρόπους περαιτέρω ανάπτυξης της επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας.

Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ και στόχος του είναι η διεύρυνση των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας