Skip to main content

Στην κρίση Βασιλειάδη αν ο τελικός γίνει με ή χωρίς κόσμο

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα κρίνει τελικά τη Δευτέρα με την απόφασή του το αν ο τελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα γίνει παρουσία οπαδών

Συσκέφθηκαν για να μην καταλήξουν πουθενά οι εμπλεκόμενοι για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Η σύσκεψη στην ΕΠΟ διάρκεσε λιγότερο από μία ώρα, αλλά τα... σπουδαία αναμένονται στη νέα συγκέντρωση της Δευτέρας (6/5), εκεί που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Πάντως, κατά πληροφορίες, οι αποφάσεις Βασιλειάδη για τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού, δεν αποκλείεται να ληφθούν και πριν τη Δευτέρα.

Από την πλευρά τους, FIFA - UEFA εξέφρασαν την άποψή τους ότι ένας τελικός χωρίς κόσμο αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρο. Επίσης, ο υπερσύμβουλος των ομοσπονδιών στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, τόνισε ότι το φινάλε του θεσμού πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά, τώρα, στα θέλω των δύο ομάδων η ΑΕΚ επέμεινε πως θέλει ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ με παρουσία κόσμου, ανοιχτές οκτώ θύρες ανά ομάδα βάσει του περσινού σχεδιασμού δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, μέσω των εκπροσώπων του έθεσε θέμα αλλαγής της έδρας, αν αποφασιστεί ο τελικός να διεξαχθεί δίχως την παρουσία κόσμου.