Skip to main content

Στην τελική ευθεία για υπογραφές με Κρίστο Γκονζάλεθ ο ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή του 22χρονου Ισπανού επιθετικού της Ουντινέζε μπαίνει στην τελική ευθεία με τις τελικές υπογραφές να αναμένονται σύντομα.

Ο Κρίστο Γκονζάλεθ είναι στην τελική ευθεία από το να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς αναμένονται πολύ σύντομα οι υπογραφές. Ο Ισπανός που ανήκει στην Ουντινέζε και αγωνίζεται ως σέντερ φορ, δεύτερος επιθετικός, αλλά και ως αριστερός εξτρέμ.

Οι διαπραγματεύσεις της Ουντινέζε με την Μάλαγα για τον Κρίστο Γκονζάλεθ πάγωσαν, με τον ΠΑΟΚ να κάνει κίνησή για τον 22χρονο επιθετικό, μετά και τη συμφωνία με τη Ραπίντ Βιέννης για τον Τόμας Μουργκ (διαβάστε ΕΔΩ)

Ο Ισπανός ξεκίνησε την καριέρα του από την Τενερίφη ενώ το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καταγράφοντας μόνο μία συμμετοχή σε έναν αγώνα με την Μπέτις, αντικαθιστώντας τον Καρίμ Μπενζεμά, στις 13 Ιανουαρίου του 2019.

Πέρσι αποκτήθηκε από την Ουντινέζε με ορίζοντα συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2024 και η ιταλική ομάδα τον παραχώρησε ως δανεικό στην ισπανική Ουέσκα με την οποία είχε 27 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ.