Skip to main content

Στην Τούμπα θα δώσει τα προκριματικά στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ

Το κόστος των εργασιών προκειμένου να μετακομίσει ο «Δικέφαλος» στο Καυτανζόγλειο ανέρχεται στο ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Στην φυσική του έδρα, την Τούμπα, θα αρχίσει ο ΠΑΟΚ τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την επόμενη σεζόν.

Τουτέστιν και τον εντός έδρας αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και την εντός έδρας αναμέτρηση στα πλέι οφ (είτε για το Champions League είτε για το Europa League) θα τους δώσει στην Τούμπα.

Είναι όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο κατά την διάρκεια της σεζόν να γίνει η μετακόμιση από την Τούμπα στο Καυτανζόγλειο. Πως μπορεί να συμβεί αυτό;

Όταν βγουν οι οικοδομικές άδειες για την ανέγερση της νέας Τούμπας και ολοκληρωθούν όλα τα γραφειοκρατικά θέματα που θα διασφαλίζουν την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου, τότε και μόνο τότε θα αρχίσει η μετακόμιση. Ο Ιβάν Σαββίδης σε πρόσφατη επικοινωνία με τους στενούς του συνεργάτες ήταν κατηγορηματικός.

Ζήτησε πλήρη διασφάλιση προκειμένου να αρχίσουν οι εργασίες. Εάν για παράδειγμα ολοκληρωθεί το θέμα τον επόμενο Νοέμβριο, τότε θα δοθεί η εντολή για την μετακόμιση.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Καυτανζόγλειο, προκειμένου να γίνει λειτουργικό γήπεδο που θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ο ΠΑΟΚ εντός και εκτός συνόρων, απαιτείται ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Η μετακόμιση μπορεί να γίνει σε λίγες ημέρες, αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Καυτανζόγλειο, καθώς όπως υποστηρίζουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, έχουν εκπονήσει όλο το σχέδιο για την μετακίνηση από το ένα γήπεδο στο άλλο.

Υπάρχει και μία ακόμη πιθανότητα. Να ψηφιστούν οι σχετικές τροπολογίες πριν από την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών και αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να τρέξει άμεσα τις διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση στην Μικράς Ασίας 1 επεξεργάζονται όλα τα σχέδια προκειμένου να τρέξει το πρότζεκτ της μετακόμισης και του νέου γηπέδου.

Πηγή: Εφημερίδα Metrosport