Skip to main content

Στηρίζει Παπαμιμίκο για δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο Ζαπράνης

Ο πρώην πρύτανης του ΠΑΜΑΚ τόνισε πως η Θεσσαλονίκη χρειάζεται για δήμαρχο έναν νέο άνθρωπο με όραμα αλλά και πολιτική εμπειρία.

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαμιμίκου για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέας Ζαπράνης, που παρευρέθηκε σήμερα σε ημερίδα του ΕΛΚ.

Σε ερώτηση του karfitsa.gr σχετικά με τις πολλές υποψηφιότητες στον δήμο, ο κ. Ζαπράνης τόνισε: «Όντως υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, η καθεμία με τη δική της δυναμική και οι περισσότεροι αξιόλογα πρόσωπα. Η Θεσσαλονίκη είτε το θέλουμε είτε όχι θα αλλάξει. Έχει τεράστιες προοπτικές και χρειάζεται έναν νέο άνθρωπο, που θα έχει όραμα αλλά και πολιτική εμπειρία» σημείωσε ο πρώην πρύτανης και συμπλήρωσε: «Στα δικά μου μάτια αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκεντρώνει ο Ανδρέας Παπαμιμίκος».

Αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει για βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ο κ. Ζαπράνης αρκέστηκε στη φράση: «Δεν είναι κάτι το οποίο με απασχολεί αυτή τη στιγμή».

Υπενθυμίζεται πως την στήριξή της στον Ανδρέα Παπαμιμίκο εξέφρασε εχθές και η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη.