Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020
x

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟ ΕΚΘ

Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ ζητούν από την εργοδοσία να υλοποιήσει επιτέλους το αίτημα του συνόλου των εργαζομένων, για σύναψη συλλογικής σύμβασης εργασίας

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή της στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ.

Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ ζητούν από την εργοδοσία «να υλοποιήσει επιτέλους το αίτημα του συνόλου των εργαζομένων, για σύναψη συλλογικής σύμβασης εργασίας για όλο το προσωπικό του Ομίλου, τόσο της μητρικής εταιρείας, όσο και των θυγατρικών εταιρειών».

Η αρχή των κινητοποιήσεων με τετράωρες στάσεις εργασίας από τις 12το μεσημέρι έως τις 15:00μ.μ. που έχει προκηρύξει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΕ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσουν στις 21 και 29 του ίδιου μήνα, ενώ θα συνεχιστούν στις 11 Νοεμβρίου.

«Οι εργαζόμενοι απέχοντας από την εργασία τους διαμαρτύρονται και διεκδικούν την αλλαγή της αδιάλλακτης στάσης που έχει κρατήσει η διοίκηση της εταιρείας, η οποία αρνήθηκε ακόμα και τη μεσολαβητική πρόταση που προέκυψε μετά της διαδικασία Διαμεσολάβησης (ΟΜΕΔ) για τους εργαζόμενους της θυγατρικής εταιρείας "COSMOTE E-VALUE", που εργάζονται σε συνθήκες γαλέρας, με πενιχρές αμοιβές Σαββατοκύριακα και αργίες», αναφέρει το ΕΚΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ