Skip to main content

Στις 11 Μαρτίου η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες της Θεσσαλίας

Θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με θεσμικούς εκπροσώπους της Θεσσαλίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα

Στο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση αναφέρθηκε κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφέροντας ότι 176 από τα 205 άρθρα του νομοσχεδίου αφορούν στην αναβάθμιση του δημοσίου πανεπιστημίου. Επιπλέον η χρηματοδότηση του δημοσίου πανεπιστημίου αυξάνεται στο ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

«Αυξάνεται το στεγαστικό επίδομα για τους φοιτητές  όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός ενώ δρομολογείται η κατασκευή νέων εστιών οι οποίες αναμένεται να προσθέσουν 10.000 θέσεις στέγασης για φοιτητές», είπε ο κ. Μαρινάκης.

Ερωτηθείς για το ραντεβού του κ. Μητσοτάκη με τους αγρότες, ο κ. Μαρινάκης επιβεβαίωσε ότι ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα 11 Μαρτίου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με θεσμικούς εκπροσώπους της Θεσσαλίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη για το προσυνέδριο της ΝΔ.