Skip to main content

Στις 24/10 ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Ζέρβας, εκκρεμεί του Μπίλλια

Σε ειδική εκδήλωση ο πρώην αντιδήμαρχος θα παρουσιάσει τη νέα δημοτική παράταξη. Δεν αποκλείονται οριστικές ανακοινώσεις από τον πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Γράφει ο Σαλονικιός

Ο κύβος ερρίφθη για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Ο πρώην αντιδήμαρχος του Γιάννη Μπουτάρη ανακοινώνει και επισήμως την υποψηφιότητά του την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, σε ειδική εκδήλωση η οποία θα γίνει το απόγευμα, στο Μακεδονία Παλλάς. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν το όνομα της δημοτικής του παράταξης καθώς και μια πρώτη ομάδα συνεργατών του, αρκετοί από τους οποίους θα συμμετάσχουν και στο συνδυασμό του.

Νωρίτερα ο Πάρις

Νωρίτερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν οριστικές ανακοινώσεις και από πλευράς Πάρι Μπίλλια. Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ έχει πει πως θα δημοσιοποιήσει τις αποφάσεις του το αργότερο ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Τόνισε επίσης, πως αυτές θα είναι άσχετες με το τι θα κάνει τελικά η Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, πληροφορούμαι, πως ενδέχεται τις προσεχείς ημέρες να υπάρξει νέα συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς η τύχη της υποψηφιότητας Μπίλλια. Εφόσον πραγματοποιηθεί, αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση του προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ με τον πρόεδρο της ΝΔ. Η πρώτη είχε γίνει στις 23 Ιουλίου και σε εκείνη η Πειραιώς είχε ενθαρρύνει την υποψηφιότητα του Πάρι. Μένει να φανεί εάν στο μεταξύ έχει αλλάξει κάτι στις προθέσεις του Κυριάκου.