Skip to main content

Στις 8 και 9 Νοεμβρίου το Thessaloniki JobFestival 2019

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 19:00

Διήμερο φεστιβάλ «Thessaloniki #JobFestival 2019 Reborn» με επίκεντρο την εύρεση εργασίας διοργανώνει το skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων του "Επί το έργον".  

Σκοπός η φυσική συνάντηση εργοδοτών και εν δυνάμει υποψήφιων εργαζομένων σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, όπου προσφέρεται επίσης η δυνατότητα επικαιροποίησης και εξέλιξης της επαγγελματικής ταυτότητας κάθε ενδιαφερομένου.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 19:00, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος υποστήριξης, ενημέρωσης και δικτύωσης αναφορικά με την εργασία για όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιούνται συναντήσεις εταιριών με υποψήφιους εργαζομένους, συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, workshops αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης δεξιοτήτων, επαγγελματική φωτογράφιση, βελτιστοποίηση βιογραφικών  και άλλες παράλληλες δράσεις.

Το φεστιβάλ εργασίας διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας.

Αν είστε εκπρόσωπος εταιρίας και θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες για τη δράση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2310 326712 ή στο info.thess@skywalker.gr.