Skip to main content

Στις επάλξεις ο Λουτσέσκου: Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου

«Ό,τι πετύχαμε είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών και η αγάπη που δείξανε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για τις σκέψεις και τα συναισθήματα που έχει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε στην κάμερα της Nova, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξαίροντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ ενώ χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ως την «καλύτερη στιγμή» της ζωής του.

Αρχικά, ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του αναφέροντας: «Ό,τι πετύχαμε είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών και η αγάπη που δείξανε. Είναι όλα αυτά τα συναισθήματα, όσα περάσαμε, ο κόσμος που εκφράζει κάθε στιγμή το όνειρο του για να μας δει πρωταθλητές». 

Για τα συναισθήματα του: «Είμαι εδώ, θα ήθελα όμως να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου μετά απ’ αυτό. Θέλω να πιω ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι μου και να χαλαρώσω. Πιστεύω πως είναι η καλύτερη στιγμή, όχι μόνο της καριέρας μου, αλλά της ζωής μου όλης. Το συνειδητοποιώ, αυτή είναι η ζωή των προπονητών, είναι τα μοναδικά άτομα όλο το χρόνο που δεν μπορούν να το απολαύσουν τόσο πολύ». 

Όσο για τον κόσμο και το πόσο βοήθησε: «Δεν είναι μόνο η σημερινή ατμόσφαιρα, αλλά σε όλα τα ματς, και με Ολυμπιακό, δεν ξεχνώ τον ενθουσιασμό, αλλά σήμερα ήταν το αποκορύφωμα» και πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να πει κάτι στα ελληνικά: «Δεν θέλω να πω κάτι, γιατί αύριο μπορεί να είμαι πάλι στις επιτροπές».