Skip to main content

Στις Σέρρες αύριο από το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Με θεματική στόχευση σε τομείς των πολιτικών προτεραιοτήτων της κυβέρνησης η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Σέρρες αύριο.

Ολοκληρωμένη επίσκεψη στις Σέρρες, πριν την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με συγκεκριμένη θεματική στόχευση, που καλύπτει σημαντικούς τομείς των πολιτικών προτεραιοτήτων της κυβέρνησης, όπως τονίζουν συνεργάτες του.

Ο κ. Μητσοτάκης στην περιοδεία του στις Σέρρες θα επιχειρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναδείξει τα ζητήματα ενίσχυσης της Υγείας (εν όψει και πιθανού νέου κύματος πανδημίας), της Παιδείας (εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς), της Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Στήριξης των Παραγωγικών Μονάδων, της Πολιτικής Προστασίας κτλ.

Ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψής του στις Σέρρες, θα επισκεφτεί αρχικώς τη ΒΙΠΕ Σερρών και συγκεκριμένα δυο βιομηχανικές μονάδες. Η πρώτη είναι η βιομηχανία επίπλων «Δρομέας» και η δεύτερη η βιομηχανία γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και εδεσμάτων «Κορυφή».

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Νέο Σούλι και στο νέο Δημοτικό Σχολείο του οικισμού, για να κλείσει την επίσκεψή του στην πόλη των Σερρών.

Εκεί ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Σερρών και συγκεκριμένα την υπό ανέγερση ψυχιατρική κλινική, αλλά και οικόπεδο που προορίζεται για την εγκατάσταση του νέου Πυροσβεστικού Σταθμού των Σερρών.

Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει και βόλτα στο κέντρο και στην αγορά των Σερρών, όπου θα συνομιλήσει με επαγγελματίες και πολίτες και θα πιει καφέ σε επώνυμο καφέ μπαρ.

Όλα αυτά μέχρι νωρίς το απόγευμα, καθώς θα αναχωρήσει στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη, όπου στις 16.00' αρχίζουν στο Διοικητήριο (κτήριο ΥΜΑΘ) οι συναντήσεις του με τους παραγωγικούς φορείς, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το βράδυ.