Skip to main content

Στις start-ups άρχισε να «σκοράρει» ο Κόμπι Μπράιαντ

O παλαίμαχος άσος του NBA σε συνεργασία με τον Τζεφ Στίμπελ σύστησαν ένα fund το οποίο θα επενδύσει 100 εκ. δολάρια σε νέες τεχνολογίες, media κλπ.

Στο επόμενο βήμα και μόλις λίγους μήνες μετά την επίσημη απόσυρσή του από τα παρκέ, προχώρησε ο πρώην σταρ του NBA, Κόμπι Μπράιντ που είναι η επένδυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων σε fund που επενδύει σε νέες τεχνολογίες, media και όχι μόνο.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, ο παλαίμαχος πλέον σούπερ σταρ των Λέικερς, σε συνεργασία με τον γνώστη του αντικειμένου Τζεφ Στίμπελ, σύστησαν ένα fund το οποίο θα επενδύσει 100 εκατ. δολάρια σε νέες τεχνολογίες, media και υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων την επόμενη 4ετία, με την επίσημη πρεμιέρα του εγχειρήματος να γίνεται με την είσοδο της εταιρείας «Bryant-Stibel» στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης!

Η έδρα του fund θα βρίσκεται στο Ντέλαγουέρ και τα γραφεία στο Λος 'Αντζελες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογες επενδύσεις έχουν κάνει στο παρελθόν Καρμέλο Αντονι και Σακίλ Ο' Νιλ, με τον Κόμπι να θέλει να συνεισφέρει κι αυτός σε αυτόν τον τομέα.