Skip to main content

Στίβος: Την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων κατέκτησε η Πυγμή Ευόσμου

Η Πυγμή Ευόσμου κατέκτησε την 1η θέση στη γενική βαθμολογία με 82 βαθμούς, με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων να ακολουθεί στη 2η θέση με 56 βαθμούς.

«Πανηγυρίζει από χαρά και περηφάνια ο σύλλογος ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου για τη μεγάλη του επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων/νεάνιδων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου.

Η Πυγμή Ευόσμου κατέκτησε την 1η θέση στη γενική βαθμολογία με 82 βαθμούς, με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων να ακολουθεί στη 2η θέση με 56 βαθμούς.

Ο πρώτος βαλκανιονίκης του δεκάθλου Παρασκευάς Αθανάσιος ήταν πρώτος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο δέκαθλο.

Η ομάδα 4 x 100 αγοριών (Κατσαρώνας, Τρεντζιος, Χήτας και Κουλός) κατέλαβε τη 2η θέση με επίδοση 43,22 sec, ένα εκατοστό πίσω από την πρώτη θέση.

Αργυρό και Χάλκινο  μετάλλιο κατέκτησε η Πυγμή Ευόσμου στα 110 μ. εμπόδια, καταλαμβάνοντας τη 2η και την 3η θέση, με τους Τρέντζιο Βαγγέλη (14,71) και Κατσαρώνα Χαράλαμπο (14,87).

Την 3η θέση στα 5000 μ. κατέλαβε ο Κύρτσης Γεώργιος, με επίδοση 15.34.39.

Την 8η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέλαβαν ο άλτης του μήκους Χήτας Χρήστος με επίδοση 6,70 μ. και στα 200 μ. ο Κουλός Δημήτριος, με επίδοση 22.39.

Τέλος στα 800 μέτρα Εφήβων συμμετείχε ο αθλητής της Πυγμής Μιχάλης Καραγιάννης, στο τριπλούν ο Γεώργιος Γεωργίου και στο άλμα εις μήκος ο Άρης Ζαχαρόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου αναφέρει:

Πανηγυρίζει από χαρά και περηφάνια ο Σύλλογος ΑΠΣ Πυγμή Ευόσμου για τη μεγάλη του επιτυχία στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου, στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Η Πυγμή Ευόσμου κατέκτησε την 1η θέση στη Γενική Βαθμολογία με 82 βαθμούς, με τον ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΝΩΝ να ακολουθεί στη 2η θέση με 56 βαθμούς.

Ο πρώτος βαλκανιονίκης του δεκάθλου Παρασκευάς Αθανάσιος ήταν πρώτος και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο δέκαθλο.

 Εντυπωσιακή η ομάδα 4 x 100 αγοριών (Κατσαρώνας, Τρεντζιος, Χήτας και Κουλός) η οποία κατέλαβε τη 2η θέση με επίδοση 43,22 sec, ένα εκατοστό πίσω από την πρώτη θέση.
Δύο μετάλλια: Αργυρό και Χάλκινο κατακτήσαμε στα 110 μ. εμπόδια, καταλαμβάνοντας τη 2η και την 3η θέση, με τους Τρέντζιο Βαγγέλη (14,71) και Κατσαρώνα Χαράλαμπο (14,87).
Την 3η θέση στα 5000 μ. κατέλαβε η ατμομηχανή του Συλλόγου, Κύρτσης Γεώργιος, με επίδοση 15.34.39.

Την 8η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατέλαβαν  ο άλτης του μήκους Χήτας Χρήστος με επίδοση 6,70 μ. και στα 200 μ. ο Κουλός Δημήτριος, με επίδοση 22.39.

Τέλος στα 800 μέτρα Εφήβων συμμετείχε ο αθλητής μας Μιχάλης Καραγιάννης, στο τριπλούν ο Γεώργιος Γεωργίου και στο άλμα εις μήκος ο Άρης Ζαχαρόπουλος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Που τόσα χρόνια, μας προσφέρει την προπονητική μας στέγη και την έδρα μας, το ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ και το Προπονητήριο Στίβου «Αναστασία Κελεσίδου» με υψηλές προδιαγραφές και συνεχή υποστήριξη στις άπειρες ώρες και τις απαιτήσεις προπονήσεών μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ και τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ

Το ανακαινισμένο Καυτανζόγλειο, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και υψηλών επιδόσεων για τους αθλητές μας, καθώς είναι πάντα για όλους εμάς τους ανθρώπους του Στίβου στη Θεσσαλονίκη, το αθλητικό μας σπίτι!

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Χάρη στις σπουδαίες εμφανίσεις των αθλητών μας, η οικογένεια της Πυγμής πρόσθεσε μια τεράστια επιτυχία στη 10χρονη πορεία της. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να βλέπουμε τους αθλητές μας που ξεκινήσαμε μαζί τους από τις μικρές κατηγορίες, χαρήκαμε τις πρώτες τους διακρίσεις και σήμερα, εξακολουθούν να βρίσκονται υπό την καθοδήγηση μας και να διακρίνονται στην κατηγορία των εφήβων οδηγώντας το σύλλογο στην κορυφή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ που κατέκτησε η ΠΥΓΜΗ αποδεικνύει τη σπουδαία και μεθοδική δουλειά των προπονητών μας, με τους αθλητές. Είναι πρώτα οι ίδιοι υπόδειγμα αθλητικού ήθους και αριστείας και αυτό εμπνέουν και στους αθλητές μας.

Η επιμονή, η σωστή προετοιμασία και η ΠΥΓΜΗ κερδίζει και τη ζωή και τους αγώνες!

Ως μια υγιής αθλητική δύναμη της Θεσσαλονίκης, απευθύνουμε ένα ανοιχτό κάλεσμα στη νεολαία της Θεσσαλονίκης, να γνωρίσει το Στίβο. Η ΠΥΓΜΗ, ένας Σύλλογος Πρωταθλητών, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, που καθημερινά αγωνίζεται για το ιδεώδες του Στίβου, για τους αθλητές και τους προπονητές του, είναι στη διάθεσή σας, να σας γνωρίσει και να σας προπονήσει στο Στίβο!