Skip to main content

Ηχητικό ντοκουμέντο από το αντάρτικο των ΜΑΤ στη Λεωφόρο - «Όταν χρειαστεί, διαβιβάστε μας να μεταβούμε»

«Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, παραμένουμε στον κόμβο»

Πειθαρχική διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές για τις έξι διμοιρίες των ΜΑΤ, που αρνήθηκαν να πάνε σε αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου τους στου Ρέντη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Open έφερε στο φως ηχητικό - ντοκουμέντο από το αντάρτικο, όταν οι διμοιρίες από τον ασύρματο αναφέρουν πως θα παραμείνουν στη συμβολή της Κηφισίας και Αλεξάνδρας και πως θα μεταβούν εκεί μόνο αν γίνουν επεισόδια.

Σημειώνεται οι διμοιρίες εν τέλει πείστηκαν να μεταβούν στο σημείο και ο αγώνας έγινε με αστυνομική φύλαξη.

Το ηχητικό - ντοκουμέντο

«Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, παραμένουμε στον κόμβο σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα. Όταν χρειαστεί να αποκατασταθεί η τάξη πέριξ του γηπέδου, διαβιβάστε μας να μεταβούμε για την αποκατάσταση της τάξης», ακούγεται να λέει η διμοιρία προς το Κέντρο Επιχειρήσεων.

«Από 526, ομοίως», «Και από 511 ομοίως», ακούγονται να λένε μετά οι άλλες διμοιρίες.