Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΣΤΟ ΥΠΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

Ζητούν να πληροφορηθούν για την πορεία της διευθέτησης των εκρεμμοτήτων, ανάμεσά τους και η αδειοδότηση του εργαστασίου των Σκουριών

Έξω απο το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας βρίσκονται από νωρίς το πρωί εκπρόσωποι των εργαζομένων απο τα τρία σωματεία της Ελληνικός Χρυσός.

Αίτημά τους, σύμφωνα με το Naftemporiki.gr, είναι να συναντηθούν εντός της ημέρας με την ηγεσία και τα στελέχη του υπουργείου, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία του διαλόγου μεταξύ της κυβέρνησης και της διοίκησης της εταιρείας.

Παράλληλα, όπως τονίζουν, ζητούν να πληροφορηθούν για την πορεία της διευθέτησης των εκρεμμοτήτων που υπάρχουν, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται το ζήτημα της αδειοδότησης του εργοστασίου στις Σκουριές.

Οι εργαζόμενοι διατυπώνουν την ανησυχία τους και την αγωνία τους για την επιτυχή έκβαση των συζητήσεων και την ομαλή έκβαση των εργασιών τους.

Να σημειωθεί οτι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει και η διαιτησία μετά τον ορισμό του επιδιαιτητή απο τους εκπροσώπους των δύο πλευρών, εταιρεία και δημόσιο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ