Skip to main content

Στο Κέντρο Ημέρας Αστέγων ο Στέλιος Αγγελούδης - «Δεν θα αφήσουμε κανένα συμπολίτη μας αβοήθητο»

«Για τη δημοτική μας αρχή είναι μονόδρομος η συνεχής προσπάθεια για τη συγκρότηση μιας κοινωνίας συνοχής, συμπερίληψης και αλληλεγγύης, μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς»

Στο Κέντρο Ημέρας Αστέγων και το Υπνωτήριο Αστέγων του επισκέφτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ευθύμιο Χατζηθεόκλητο.

«Για τη δημοτική μας αρχή είναι μονόδρομος η συνεχής προσπάθεια για τη συγκρότηση μιας κοινωνίας συνοχής, συμπερίληψης και αλληλεγγύης, μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς», σημείωσε.

Η ανάρτηση του δημάρχου:

Επισκέφθηκα σήμερα μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ευθύμιο Χατζηθεόκλητο το Κέντρο Ημέρας Αστέγων και το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου μας.

Από την πρώτη στιγμή είχα τονίσει πως δεν θα αφήσουμε κανένα συμπολίτη μας αβοήθητο, ενισχύοντας τις κοινωνικές μας δομές και χτίζοντας την «κοινωνική Θεσσαλονίκη».

Για τη δημοτική μας αρχή είναι μονόδρομος η συνεχής προσπάθεια για τη συγκρότηση μιας κοινωνίας συνοχής, συμπερίληψης και αλληλεγγύης, μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς.