Skip to main content

Μητσοτάκης-Τζιτζικώστας: Το Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί το 2024, τι είπαν για Fly Over

Στη συνάντηση του Μεγάρου Μαξίμου εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της Περιφέρειας και η πορεία των μεγάλων έργων που υλοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία

Με τον νυν και επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι προτεραιότητες της Περιφέρειας και η πορεία των μεγάλων έργων που υλοποιούνται στην Κεντρική Μακεδονία.

«Περάσαμε από τον σχεδιασμό, στην υλοποίηση και τώρα στην παράδοση» ανέφερε ο πρωθυπουργός στην κάμερα της ΕΡΤ κατά τα πρώτα λεπτά της συνάντησής του με τον κ. Τζιτζικώστα.

Μεγάλη έμφαση δόθηκε στο Μετρό Θεσσαλονίκης που θα παραδοθεί το 2024, τον αυτοκινητόδρομο Fly Over, ο οποίος θα αποσυμφορήσει το κυκλοφοριακό στην πόλη Και τα άλλα έργα.

Image

 

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του και επισήμανε ότι η κυβέρνηση πάντα συνεργάζεται στενά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, προκειμένου να βελτιωθεί η ζωή των πολιτών.