Skip to main content

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Εζεκίελ Πόνσε

Ο 22χρονος Αργεντινός επιθετικός αγωνίζεται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα όμως δεν φέρεται διατεθειμένη να καλύψει τη ρήτρα του παίκτη.

Την περίπτωση του Εζεκίελ Πόνσε φέρεται να εξετάζει η διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με το «Novasports», οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» παρακολουθούν τις εξελίξεις, με τις προσπάθειες της ΑΕΚ να διατηρήσει τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό της και αν τελικά δεν καρποφορήσουν, τότε θα ξεκινήσουν επαφές με τη Ρόμα για την απόκτησή του.

Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίζεται στην «Ένωση» με τη μορφή δανεισμού, όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα που προβλέπεται από τη συμφωνία τους με την ιταλική ομάδα.

Οι «τζιαλορόσι» αξιώνουν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ, για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρηση του 50% των δικαιωμάτων έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Το συγκεκριμένο ποσό δεν φαίνεται να είναι απαγορευτικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος ψάχνει μια αξιόπιστη λύση για την επίθεσή του, μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αγκάθι αποτελούν οι ετήσιες οικονομικές απαιτήσεις του Πόνσε, οι οποίες φτάνουν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής, οι Θεσσαλονικείς δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα, που τους θέλουν να έχουν εντάξει το όνομα του 22χρονου στράικερ στη μετεγγραφική τους λίστα.