Skip to main content

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη-«Όλοι είναι ύποπτοι»

Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχει επιφανειακά σημάδια στο χέρι τα οποία προήλθαν πιθανότατα από κάποιο δέσιμο. Τι δήλωσε ο αδερφός της 10χρονης

Σε παρακολουθήσεις από παιδοψυχολόγους και σε ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο της πόλης υπεβλήθη η 10χρονη μαθήτρια που βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμαριά μετά από 44 ώρες που αγνοούνταν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε δημοσιογράφους ο αδελφός της, το ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχει επιφανειακά σημάδια στα χέρια τα οποία προήλθαν πιθανότατα από κάποιο δέσιμο, ενώ τα ρούχα της ήταν βρόμικα. Παράλληλα, όπως είπε, έχει ήδη αρχίσει να μιλάει και να λέει κάποια πράγματα.

«Δέχεται ψυχολογικές βοήθειες, κάνει καταθέσεις. Ελπίζω να είναι καλά, να μη χρειαστεί ψυχολόγους και όλο αυτό να τελειώσει εντάξει», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως στο τμήμα βρίσκεται τόσο η μητέρα τους όσο και ο πατριός τους. «Δεν με αφήνουν να μιλήσω ούτε με αυτούς ούτε με την αδερφή μου» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τους δράστες δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, είτε κάποιος από τον κύκλο, είτε κάποιος που δεν παρατήρησαν.

«Όλοι είναι ύποπτοι, ακόμη κι εγώ αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να φοβήθηκαν και να άφησαν την αδελφή μου. Να μην τολμήσουν να το ξανακάνουν σε κανένα παιδί, γιατί δεν θέλω να το ξαναπεράσει κανένας αυτό» ανέφερε.

Τέλος, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο «που βοήθησε πάρα πολύ, με μηνύματα, κοινοποιήσεις και βίντεο. Έχουν βοηθήσει και τις αρχές πολύ. Αν χρειαστεί να βγει κάτι στη δημοσιότητα θα το πω. Δεν θέλω να υπάρξει κανένας ξανά στον δρόμο που μπορεί να αρπάξει ένα παιδάκι», κατέληξε.