Skip to main content

Στο Παίδων «Αγία Σοφία» η Αγαπηδάκη: Καλή δύναμη στους μικρούς μας φίλους

Επίσκεψη της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας σε πτέρυγες του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία»

Τις πτέρυγες της Νευροχειρουργικής κλινικής και της Α’ Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Η αναπληρώτρια υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γονείς, να παίξει με τα παιδιά και να τους μοιράσει δώρα και ευχές για τα Χριστούγεννα. Την κ. Αγαπηδάκη συνόδευσε και ξενάγησε στο νοσοκομείο ο Διοικητής, Εμμανουήλ Παπασάββας μαζί με συνεργάτες και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια η κ. Αγαπηδάκη δήλωσε:

«Είχα σήμερα την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους γιατρούς και νοσηλευτές στο Παίδων “Αγία Σοφία” για την αυταπάρνηση και την αφοσίωσή τους, ειδικά αυτές τις μέρες. Αυτό είναι το προφανές. Όμως, θέλω να μοιραστώ και κάτι που νιώθω κάθε φορά έντονα: ειδικά στην υγεία, ειδικά στα παιδιά, σε πιάνει ένα δέος όταν βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους να επιτελούν το έργο τους.

Δίνουν τον εαυτό τους για να φροντίσουν τα παιδιά μας. Είναι καθήκον μας να τους στηρίξουμε και αυτό κάνουμε. Όπως είναι καθήκον μας και εσωτερική ανάγκη να ειμαστε κοντά στους ανθρώπους με όποιο τρόπο: ηθικά, συναισθηματικά, ουσιαστικά, ανθρώπινα. Για αυτό μπήκαμε στην πολιτική, αυτή είναι η αποστολή και η υποχρέωση μας.

Τους εύχομαι, λοιπόν, καλή δύναμη και στους μικρούς μας φίλους, γρήγορη ανάρρωση, ώστε σύντομα να είναι ξανά σπίτι τους, με την οικογένειά τους».