Skip to main content

Στο πλευρό του Χρήστου Βάρδα ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης

Σε δήλωσή του ο κ. Οικονομίδης αναφέρει ότι η πρωτοβουλία Βάρδα για τη συγκρότηση παράταξης ανταποκρίνεται στις σημερινές συνθήκες της Καλαμαριάς.

Ο επί τρεις θητείες - 1998, 2002, 2006- δήμαρχος Καλαμαριάς, Χριστόδουλος Οικονομίδης, τοποθετήθηκε δημόσια και στέκεται στο πλευρό του δικηγόρου Χρήστου Βάρδα, ο οποίος ανακοίνωσε πως συγκροτεί παράταξη και θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στην Καλαμαριά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Στη δήλωσή του ο κ. Οικονομίδης κάνει μια αναφορά στο ιστορικό της παράταξής του, που είχε τρία νικηφόρα αποτελέσματα και «υπέστη μια συντριπτική ήττα στις εκλογές του 2019», γεγονός που την οδήγησε σε οργανωτική διάλυση.

«Σήμερα, ένα χρόνο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση του Δήμου μας, πρέπει όλες οι δυνάμεις της παράταξής μας να ανασυγκροτηθούν, μέσα σε μια νέα οργανωτική δομή και ενωμένοι να προχωρήσουμε σ’ ένα νικηφόρο αγώνα, για να κλείσει η παρένθεση που άνοιξε το 2019», σημειώνει ο κ. Οικονομίδης και προσθέτει: «Η πρωτοβουλία του Χρήστου Βάρδα πριν από ενάμισι χρόνο, για τη συγκρότηση μιας νέας οργανωτικής δομής μιας νέας δημοτικής παράταξης με συλλογικά όργανα και δημοκρατικές διαδικασίες, ανταποκρίνεται στις σημερινές αυτοδιοικητικές συνθήκες της Καλαμαριάς. Σε μια τέτοια καθοριστική προσπάθεια, θεωρώ αυτονόητη τη συμμετοχή μου, καθώς και όλων των στελεχών και φίλων της παράταξής μας».