Skip to main content

Στο ΣΕΗ σήμερα ο Χαϊκάλης - Θα παραλάβει τον φάκελο με τις καταγγελίες

Ο ηθοποιός και πρώην υφυπουργός αναμένεται να παραλάβει σήμερα από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών τον φάκελο με τις καταγγελίες σε βάρος του.

Παρουσία του δικηγόρου του ο Παύλος Χαϊκάλης αναμένεται να παραλάβει σήμερα τον φάκελο με τις καταγγελίες εναντίον του που έχουν κατατεθεί στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Αφορμή για να προχωρήσει η υπόθεση του ηθοποιού και πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ήταν μία νέα καταγγελία που κατατέθηκε σε βάρος του από μία γυναίκα, η οποία τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση.

ΔείτεΝέα καταγγελία σε βάρος του Χαϊκάλη - «Προσπάθησε να με βιάσει»

Οι καταγγελίες σε βάρος του Παύλου Χαϊκάλη

Υπενθυμίζεται ότι τον ηθοποιό έχει καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση η Κύπρια ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή. Επίσης, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas μέσω ανάρτησης στο twitter, κατήγγειλε τον Παύλο Χαϊκάλη δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα μηνύματα, που όπως υποστηρίζει, της έστελνε ο ίδιος το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Επίσης, στο ΣΕΗ έχει κατατεθεί επίσης σοβαρή καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού στην οποία η καταγγέλλουσα περιγράφει τα όσα εφιαλτικά βίωσε στα χέρια του ηθοποιού πριν 31 χρόνια. Η 25χρονη τότε ηθοποιός συνάντησε στο σπίτι του γνωστό κωμικό με τον οποίο διατηρούσε φιλική σχέση για να συζητήσουν για μια νέα ταινία. Εκείνος, όπως καταγγέλλει, της επιτέθηκε. Την άφησε μόνο όταν εκείνη λιποθύμησε, καθώς με το χέρι του τη χτύπησε σε πρόσφατη τομή που είχε από επέμβαση στο μαστό.