Skip to main content

Στο ζευγάρι Αυστριακών ανήκουν οι σοροί που είχαν ανευρεθεί στο Πήλιο -Ταυτοποιήθηκαν με DNA

οι Μικαέλα (Μichaela Tritthart) και Φιλίπ (Gosch Philipp) είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα με DNA ότι οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν στο Πήλιο ανήκουν στο ζευγάρι Αυστριακών που αγνοούνταν μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ζευγαριού των Αυστριακών που αγνοούταν στις πλημμύρες της Θεσσαλίας

Ταυτοποιήθηκε το DNA τους με δύο ανασυρθέντα πτώματα, μετέδωσε το Reuters. To Aυστριακό υπουργείο προχώρησε στην εν λόγω ανακοίνωση χωρίς να τους κατονομάσει.

«Είναι θλιβερό καθήκον μας να ανακοινώσουμε τον θάνατο δύο Αυστριακών πολιτών στην Ελλάδα», ανέφερε το υπουργείο σε μια σύντομη ανακοίνωση. «Τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τους
δύο ανθρώπους που αγνοούνται από τις σοβαρές πλημμύρες».

Υπενθυμίζεται ότι οι Μικαέλα (Μichaela Tritthart) και Φιλίπ (Gosch Philipp) είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας, όταν ο Daniel χτύπησε τον Βόλο και το Πήλιο. Ο Φιλίπ και η Μικαέλα είχαν παντρευτεί μόλις δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη τους χαθούν, στο Πήλιο, έναν τόπο που αγαπούσαν πολύ.

Η σορός της συναίκας, όπως επιβεβαίωσε η ταυτοποίηση του DNA που ανακοίνωσε το υπουργείο, βρέθηκε την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου στη Θεοτόκο και η σορός του Άνδρα την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στον Μουρτιά.