Skip to main content

Στοίχημα-Betarades: Συνδυαστικά με Παναθηναϊκό στο 2.05 - Combo με Φενέρ στο 2.30

Μπασκετικοί αγώνες με ενδιαφέρον

Μπορεί η δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Τετάρτης (20/03) να μην είναι έντονη, ωστόσο σήμερα είναι προγραμματισμένοι μπασκετικοί αγώνες με ενδιαφέρον. Βρίσκετε όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας στο betshop με πλήθος αγορών. Από την Ευρωλίγκα και τα παιχνίδια Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα ξεχώρισε προγνωστικά με αξία το Betarades.gr, πάμε να τα δούμε!

Την πέμπτη σερί ήττα στην Ευρωλίγκα υπέστη ο Ερυθρός Αστέρας, με 84-80 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την περασμένη Πέμπτη στο Βελιγράδι. Ενώ την Κυριακή που ακολούθησε επιβλήθηκαν με το εμφατικό 82-59 επί της Τσιμπόνα στην Κροατία για την Αδριατική Λίγκα. Για το αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι διαθέσιμοι οι γκαρντ Γιάγκο, Λάζιτς και Τόπιτς, επιπλέον είναι αμφίβολοι ο γκαρντ Τεόντοσιτς και ο φόργουορντ Τόμκινς.

Δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, κάτι που συνέβη για τέταρτη φορά σε έξι αγώνες τους φέτος, ηττήθηκε με 71-65 στο «Ειρήνης και Φιλίας» την προηγούμενη Πέμπτη. τέταρτη αποτυχία του σε έξι ματς με τον Ολυμπιακό στην τρέχουσα σεζόν υπέστη ο, με 71-65, την Πέμπτη στο. Ο Μήτογλου πέτυχε double double με 11 πόντους και 16 ριμπάουντ. Ακολούθως, την Κυριακή πήραν τη νίκη με 89-73 και  αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για τη Stoiximan Basket League. Απόντες είναι ο γκαρντ Βιλντόσα και ο σέντερ Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Επιπλέον, η ελληνική ομάδα είναι αυτή που έχει κίνητρο, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν μεγάλες ελπίδες για τη δεκάδα. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το combo διπλό και να μη σημειώσουν οι Σέρβοι περισσότερους από 79 πόντους σε απόδοση 2.05.

Πάμε και στην πρόταση από το έτερο παιχνίδι της Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα.

Επιβλήθηκε με δυνατή εμφάνιση η Φενέρμπαχτσε επί της Βαλένθια, την κέρδισε με 118-88 την περασμένη Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας από την αρχή τον έλεγχο. Επιπλέον, πέτυχε ρεκόρ διοργάνωσης με 24 εύστοχα δικά της τρίποντα, σε 38 προσπάθειες για 63%, ενώ ξεχώρισε ο Ντόρσι με 28 πόντους και 8/9 τρίποντα. Η Φενέρ μετράει τρεις σερί επιτυχίες και πλέον βλέπει την τετράδα. Το προηγούμενο Σάββατο, για το πρωτάθλημα Τουρκίας νίκησε τη Μανίσασπορ με 98-82, φτάνοντας τις δέκα συνεχόμενες νίκες εντός σε όλες τις διοργανώσεις. Εκτός ο γκαρντ Νέτο και ο φόργουορντ Μεστόγλου.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Παρτίζαν με 94-76 την Πέμπτη που προηγήθηκε στη Βαρκελώνη. Παρά τα σκαμπανεβάσματα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, πήρε τη νίκη με υποδειγματική άμυνα στην τέταρτη περίοδο, όταν και δέχτηκε μόνο οκτώ πόντους. Είχε 76% στα δίποντα (25/33) και 50% στα τρίποντα (12/24), και μαζί με τις 26 ασίστ δείχνουν ότι και επιθετικά τα πήγε πολύ καλά. Διψήφιους πόντους έφτασαν οι Λαπροβίτολα , Ερνανγκόμεθ, Γιοκουμπάιτις και Πάρκερ. Ωστόσο, την Κυριακή στην έδρα της και πάλι, γνώρισε για τη Liga Endesa αναπάντεχη ήττα από την Μπρεογάν με 88-85.

Τη νίκη είχε πετύχει η Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με 89-81. Η Φενέρμπαχτσε θα έχει στο μυαλό της εκτός από το ροζ φύλλο και το +9. Θα προτιμήσουμε να μη ρισκάρουμε πολύ, θα πάμε με τη συνδυαστική επιλογή άσσος & Over 159.5 πόντοι σε απόδοση 2.30.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!