Skip to main content

Στοίχημα-Betarades: Συνδυαστικά με ΠΑΟΚ στην Τούμπα & Άστον Βίλα στο 2.20

Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις από τα παιχνίδια ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης και Άστον Βίλα - Έβερτον

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις το κουπόνι της Κυριακής (20/08) και αμέτρητες επιλογές για στοίχημα. Τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν βγει στη σέντρα, όπως και η ελληνική Super League και το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις από τα παιχνίδια ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης και Άστον Βίλα - Έβερτον, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά μέσα από το Betarades.gr για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ λίγες ημέρες πριν την έναρξη του αλλά και φυσικά να βρείτε όλα τα προγνωστικά μουντομπάσκετ

Στις 20:00 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης για την 1η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο "δικέφαλος" έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία μετά την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ επί της Χάιντουκ Σπλιτ με σπουδαία νίκη στη ρεβάνς με 3-0, έχει φυσικά στο μυαλό του το ματς της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Χαρτς και αναμένονται αρκετές αλλαγές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο σημερινό παιχνίδι.

Στην άκρη την περσινή κάκιστη χρονιά θέλει να αφήσει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχει πλέον στον πάγκο του τον Μίλαν Ράσταβατς αλλά και πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Πραγματοποίησε μέτριες εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας του, δέχτηκε γκολ και σκόραρε σε όλα. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα αλλά και να πάρει ακόμη μια νίκη ψυχολογίας πριν το ματς κόντρα στη Χαρτς. Δυσκολεύεται να βγάλει φάσεις, βρίσκει όμως τις λύσεις και θεωρούμε ότι θα μπορέσει σήμερα να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται, χωρίς να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή μας το 1 & Under 3,5 σε απόδοση 1.91. 

Από την ελληνική Super League στην Premier League. 2η Αγωνιστική στο αγγλικό πρωτάθλημα με την Άστον Βίλα να υποδέχεται στο Villa Park την Έβερτον, αναζητώντας αντίδραση μετά τη συντριβή της πρεμιέρας με 5-1 από τη Νιουκάστλ εκτός έδρας. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα της για ακόμη ένα παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναζητώντας εκεί την όγδοη διαδοχική της νίκη. 

Ξεκίνημα με το αριστερό στο πρωτάθλημα και για την Έβερτον, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Φούλαμ εντός έδρας. Ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο και φάσεις, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, κάτι που η Φούλαμ κατάφερε να κάνει στο 73'. Όσο για το σημερινό παιχνίδι, περιμένουμε ότι η Άστον Βίλα θα βγάλει αντίδραση, στην έδρα της εμφανίζεται πανίσχυρη και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.20. 

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!