Skip to main content

Στον Αγγελούδη η Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη να είναι μπροστά στην πολιτική ατζέντα

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα θέματα της Θεσσαλονίκης και όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη συναντήθηκε σήμερα η βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα μεγάλα θέματα της Θεσσαλονίκης και όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Συζητήθηκε αναλυτικά ο σχεδιασμός της νέας Διοίκησης και οι προτεραιότητές της, όπως είναι η αντιμετώπιση προβλημάτων στον τομέα της Καθαριότητας και τα εμβληματικά έργα που θα αλλάξουν το πρόσωπο και το ρόλο  της Θεσσαλονίκης στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του γραφείο της κ. Νοτοπούλου, κοινή διαπίστωση από τη συνάντηση ήταν, πως είναι αναγκαία η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών, με έργα ανάπλασης στις γειτονιές και η κοινωνική πολιτική από το  Δήμο μέσα από τη δημιουργία ενός δικτύου προστασίας και φροντίδας όλων των κοινωνικών ομάδων και ειδικά των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας, με σκοπό την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Υπήρξε δε συμφωνία για τα μεγάλα προβλήματα και για την υστέρηση της πόλης, εξαιτίας της θητείας της προηγούμενης δημοτικής αρχής, τα οποία άλλωστε αναδείκνυε στο δημοτικό συμβούλιο επί τέσσερα χρόνια η Κατερίνα Νοτοπούλου ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί».

«Η ανάγκη να υπάρξει συνεργασία και κοινές πρωτοβουλίες των εκπροσωπήσεων της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ανάδειξη, την προώθηση και την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, είναι επιτακτική: Η ανάγκη για συνέργειες ώστε  η Θεσσαλονίκη να είναι μπροστά στην πολιτική ατζέντα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.