Skip to main content

Στον ανακριτή σήμερα ο κοσμηματοπώλης για τον θάνατο του Ζ.Κωστόπουλου

Ο 73χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος οδηγήθηκε εχθές στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα ο 73χρονος κοσμηματοπώλης, ο οποίος έχει συλληφθεί για την εμπλοκή του στον θάνατο του άτυχου Ζακ Κωστόπουλου στην Ομόνοια την περασμένη Παρασκευή.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 73χρονου, οι εισαγγελικές αρχές έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Εχθές, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 9 το πρωί. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο κοσμηματοπώλης αποχώρησε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ανακριτή.

Την ερχόμενη Παρασκευή στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί και ο δεύτερος κατηγορούμενος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος. Πρόκειται επίσης για ιδιοκτήτη καταστήματος της περιοχής της Ομόνοιας, ο οποίος είναι 55 ετών.