Skip to main content

Στον τελικό με ανατροπή ο ΠΑΟΚ, 2-1 τον Ολυμπιακό στη Λαμία (video)

Οι ασπρόμαυροι κέρδισαν τους ερυθρόλευκους στη Φθιώτιδα για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Κ15 και στον τελικό θα παίξουν κόντρα σε Παναθηναϊκό ή Άρη.

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ που επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ Λαμίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο 3' με εντυπωσιακό βολέ του Πάνου αλλά οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 41' με πλασέ του Κούτσια ενώ ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 63' χάρις σε προσπάθεια του Ζίλο μετά την εκτέλεση φάουλ του Τσίκου.

Σημειώνεται πως τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Απριλίου στις 15:00 ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και τον νικητή του β’ ημιτελικού ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί σήμερα στις 18:00.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ K15 (Παπαβασιλείου): Μπότης, Τασιούρας, Σινανάι, Ζίλο (80' Τόσκος), Κουρτσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (80' Καμαρός), Πιτιλάκος (41' Σπυριδόπουλος), Κούτσιας, Κουλούρης (73' Ρουμιάντσεβ), Κεδίκογλου (51' Μπάμπουρας).

Ολυμπιακός Κ15 (Τοπολιάτης): Σίνα, Κατηφόρης, Γιαλεδάκης, Ρέτσος (74' Κατσαούνος), Μόσχος, Χρήστου, Σταυρόπουλος, Κουτσογούλας, Πάνου (79' Κίτσας), Φλώκος (59' Πρελιάς), Ποιμενίδης.