Skip to main content

Στον τελικό ο Παναθηναϊκός - Αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός! (vid)

Οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και αποφάσισαν να μην βγουν στο παρκέ του ΟΑΚΑ για το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού κυπέλλου.

Την απόφαση να μην βγει η ομάδα στο παρκέ για το δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου μπάσκετ εναντίον του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ πήραν οι διοικούντες του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης τελείωσε με σκορ 40-25 υπέρ των «πρασίνων» και οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου και κυρίως τα φάουλ (12-5 υπέρ των γηπεδούχων) και μέσω Twitter ενημέρωσαν πως οι παίκτες τους δεν βγαίνουν για ζέσταμα και αποχωρούν την ώρα που οι αντίστοιχοι του «τριφυλλιού» έκαναν το ζέσταμά τους και ο κόσμος βρισκόταν στις εξέδρες για τη συνέχεια της αναμέτρησης.

Σημειώνεται πως οι διαιτητές έδωσαν προθεσμία 12,5 λεπτών η οποία εξέπνευσε χωρίς να εμφανιστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο παρκέ και πλέον ο σύλλογος κινδυνεύει με τιμωρία αφαίρεσης ενός έως έξι βαθμών από την Basket League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε: «Αυτά είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες από ό,τι φαίνεται απλήρωτους, Έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Τώρα το κάνουν γιατί δεν τους αρέσει η διαιτησία. Ο λόγος που το κάνουν είναι για να φύγει η οικογένεια των Αγγελόπουλων από τον Ολυμπιακό και να το ρίξουν σε εμάς και τους διαιτητές. Αυτά είναι απαράδεκτα. Κερδίζουμε και χάνουμε μέσα στο γήπεδο. Κι εμείς έχουμε χάσει και μία και δύο φορές στο ΣΕΦ και καθόμαστε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;».

Από τη μεριά του, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος υποστήριξε στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης:
«Αυτή είναι η απόφαση της διοίκησης. Τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές. Τα είπαμε και ξαναείπαμε, Τα έχουμε πει πολλές φορές. Αηδιάσαμε. Έχουμε αηδιάσει και άλλες φορές. Φτάνει πια. Τέλος. Πρέπει η πολιτεία και ο υπουργός αθλητισμού επιτέλους να πάρουν τα μέτρα τους και να καθαρίσει αυτή η βρωμιά».