Skip to main content

Στοπ από Αυγενάκη στην οργανωμένη μετακίνηση ΠΑΟΚτσήδων στο Ηράκλειο

Μετά τη σχετική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, οι υποστηρικτές του νταμπλούχου μπορούν να μεταβούν μόνο μεμονωμένα στην Κρήτη.

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο για την μεθαυριανή αναμέτρηση εναντίον του ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Έπειτα από αυτή την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, οι υποστηρικτές του νταμπλούχου μπορούν μόνο μεμονωμένα να μεταβούν στην Κρήτη ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του «Γεντί Κουλέ» για την 10η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η απόφαση:

Α) «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., καθώς και την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 09-11-2019 και ώρα 19:30 στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές»