Skip to main content

Στους 103 οι σκόρερ των ευρωπαϊκών αγώνων του ΠΑΟΚ, 12 οι εν ενεργεία

Aπό το ρόστερ του σημερινού ΠΑΟΚ, 12 ποδοσφαιριστές έχουν βρει αντίπαλα δίχτυα σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, με κορυφαίο τον Αντελίνο Βιεϊρίνια

Με την πίστη και την αισιοδοξία μιας νίκης απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, την οποία υποδέχεται αύριο το βράδυ (30/9, 10 μ.μ,), ο ΠΑΟΚ μπαίνει στη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League. Έχοντας πολύ καλή ψυχολογία και περιορισμένα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ, θέλει τη νίκη με περισσότερα μάλιστα του ενός τέρματα. Το γκολ που είναι το ζητούμενο σε κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση, είναι το κομβικό σημείο πάνω στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου "έχτισε" τη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας του.

Είναι αξιοσημείωτο πως, από το ρόστερ του σημερινού ΠΑΟΚ, 12 ποδοσφαιριστές έχουν βρει αντίπαλα δίχτυα σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, με κορυφαίο τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που έχει σημειώσει οκτώ γκολ. Οι υπόλοιποι 11 είναι Αντριγια Ζίβκοβιτς, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ομάρ Ελ Καντουρί (από 3), Τσούμπα Ακπομ, Φερνάντο Βαρέλα, Στέφαν Σβαμπ, Τόμας Μουργκ (από 2), και από ένα γκολ οι Αλεξάντρου Μιτρίτσα, Χοσέ Κρέσπο, Κάρολ Σβιντέρσκι και Νέλσον Ολιβέιρα.

Πρώτος στη λίστα των ευρωπαίων σκόρερ του ΠΑΟΚ παραμένει ο Στέφανος Αθανασιάδης με 20 γκολ, ακολουθούμενος από τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που έχει 14.