Skip to main content

Στους 31 βαθμούς σκαρφαλώνει η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και κυρίως -τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες- στα ηπειρωτικά, με σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης, όπου θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί στο Αιγαίο, εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά.

Στην ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις, που σταδιακά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες. Οι συνθήκες θα βελτιωθούν την νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από την νύχτα. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.