Skip to main content

Στους 37 βαθμούς θα σκαρφαλώσει σήμερα ο υδράργυρος

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια που θα επικρατήσει από το πρωί έως το βράδυ. Η θερμοκρασία θα φτάσεις τους 33 βαθμούς.

Έντονη ηλιοφάνεια και ζέστη προβλέπεται σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, φτάνοντας στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι καλός με ηλιοφάνεια που θα επικρατήσει από το πρωί έως το βράδυ, με καθαρό ουρανό έως αργά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιανατολικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αίθριος θα είναι ο καιρός με ήλιο και ζέστη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και το πρωί στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αίθριος θα είναι ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν τις απογευματινές κυρίως ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα παραθαλάσσια πρόσκαιρα έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς κελσίου ενώ τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα φτάσει 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.