Skip to main content

Στροφή σε Ντνίπρο για τον Άρη - Αύριο η αναχώρηση για Ουκρανία

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν το μεσημέρι στο «Athens Sports Hall» με τον Βαγγέλη Αγγέλου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Επί αθηναϊκού εδάφους ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ντνίπρο (24/10, 19:00), για τη 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του FIBA Europe Cup.

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν το μεσημέρι στο «Athens Sports Hall» με τον Βαγγέλη Αγγέλου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενώ πριν από την προπόνηση υπήρξε ανάλυση της ουκρανικής ομάδας με τη χρήση video.

Σημειώνεται πως η αποστολή του «Αυτοκράτορα» αναχωρεί αύριο το μεσημέρι (14:55) από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Ουκρανία, με ενδιάμεσο σταθμό τη Βιέννη, όπου αναμένεται να φτάσει νωρίς το απόγευμα (16:20 τοπική ώρα). Θα καταλύσει για μερικές ώρες σε ξενοδοχείο και το βράδυ (22:45 τοπική ώρα) θα πετάξει από την αυστριακή πρωτεύουσα για τον τελικό της προορισμό, την ουκρανική πόλη Ντνίπρο, στην οποία είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στις δύο η ώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η ομάδα θα προπονηθεί στο «Palace of Sports Shynnik» το πρωί της Τετάρτης, ημέρας του αγώνα.