Skip to main content

Συγχαρητήρια από τον Κάρολο Παπούλια

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν η εθνική ομάδα πόλο γυναικών, ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά που δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Κάρολου Παπούλια για τις επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημ

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών, ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο και δέχτηκαν τα συχγαρητήρια του Κάρολου Παπούλια.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αρχικά είπε: «Μας κάνατε χαρούμενους και υπερήφανους, όχι μόνο εμένα, που υπήρξα παλαιός αθλητής, αλλά και όλο τον ελληνικό λαό. Στις δύσκολες ημέρες που περνάμε, δώσατε χαρά και ελπίδα, ότι με σκληρή δουλειά, επιμονή και εμμονή στο στόχο, όσο ψηλός κι αν είναι, ο Έλληνας τα καταφέρνει. Μακάρι να πετυχαίνετε πάντα τέτοιες νίκες. Εσείς το πιστέψατε, μακάρι να το πιστέψει και ο ελληνικός λαός και θα ξεπεράσουμε την κρίση».

Ο κ.Παπούλιας απένειμε το μετάλλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας στους αθλητές και τους προπονητές, ενώ η αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Κική Λιόση, του παρέδωσε εκ μέρους όλων ένα λάβαρο της ΚΟΕ με τις υπογραφές των αθλητών.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς να βρισκόμαστε εδώ. Ο πρώτος πολίτης της χώρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανάλωσε τα νιάτα του στον αθλητισμό και θα πρέπει να τον έχετε ως παράδειγμα. Αυτή η πρωτιά ας είναι το όχημα για μία νέα πορεία της Ελλάδας», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.