Skip to main content

Συγχώνευση θυγατρικών εταιριών της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ

Οι θυγατρικές εταιρείες «ΤΕΤΟ-ΦΑΡΜΑ Α.Ε.» και «ΦΑΡΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» θα συγχωνευθούν με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.
Η εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ Α.Β.Ε.Ε, ανακοίνωσε μέσω ΧΑ ότι στo πλαίσιo της στρατηγικής αναδιάρθρωσης του Ομίλου και όπως προηγουμένως είχε ανακοινωθεί στις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της, οι θυγατρικές εταιρείες «ΤΕΤΟ-ΦΑΡΜΑ Α.Ε.» και «ΦΑΡΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» θα συγχωνευθούν με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων του Κ.Ν. 2190/1920 και του Ν. 2166/1993.
Σύμφωνα με τις αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των προαναφερόμενων εταιρειών, ανακοινώνεται η απόφαση συγχώνευσης και η 30.9.2009 καθορίζεται ως ημερομηνία του ισολογισμού μετασχηματισμού των συγχωνευόμενων εταιρειών.
Η εν λόγω διαδικασία τελεί υπό την αίρεση της έγκρισής της από τις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων των εταιριών και τις αρμόδιες εποπτικές αρχές. Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για την εξέλιξη της διαδικασίας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και κανονισμούς.