Skip to main content

Συλλήψεις στην Κοζάνη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Στη σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στην Κοζάνη. Ειδικότερα, πρόκειται για μία 16χρονη, τη μητέρα της και έναν 17χρονο.
Στη σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στην Κοζάνη. Ειδικότερα, πρόκειται για μία 16χρονη που στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3,7 γραμμαρίων, για τη μητέρα της και έναν 17χρονο.

Στο σπίτι της κοπέλας, όπου διέμενε με τη μητέρα της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα βάζο που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 34,4 γραμμαρίων, ένα βάζο που περιείχε έξι νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 19,4 γραμμαρίων και ένα μεταλλικό κουτί με υπολείμματα κάνναβης.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η ανήλικη είχε κάνει χρήση κάνναβης με τον 17χρονο και σε έρευνα στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 0,8 γραμμαρίων.

Ακόμη προέκυψε ότι ένας 16χρονος πριν δύο μήνες είχε προμηθευτεί ποσότητα κάνναβης από τη 16χρονη, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Οι τρεις συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.