Skip to main content

Συλλήψεις στον αγώνα «Νέας Καλλικράτειας -Ηρακλής»

Ένας 14χρονος και ένας 23χρονος φίλαθλοι του Ηρακλή συνελήφθησαν, χθες, κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα «Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας-ΠΑΕ Ηρακλής», της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας στο γήπεδο της Νέας Καλλικράτειας.

Ένας 14χρονος και ένας 23χρονος φίλαθλοι του Ηρακλή συνελήφθησαν, χθες, κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα «Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας-ΠΑΕ Ηρακλής», ο οποίος διεξήχθη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας στο γήπεδο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής.

Πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα σε αστυνομικό έλεγχο συνελήφθη ο 14χρονος διότι κατά την είσοδό του στο γήπεδο βρέθηκε να έχει κρυμμένο κάτω από το παντελόνι του ένα πυρσό, ο οποίος κατασχέθηκε. Ακολούθως μετά τη λήξη του αγώνα έξω από το γήπεδο ομάδα περίπου 20 φιλάθλων Ηρακλή που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, πραγματοποίησε αναίτια επίθεση κατά των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες είχαν διαταχθεί για τη λήψη μέτρων τάξης, εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες.

Πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επέμβαση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απώθηση των επιτιθέμενων και τη σύλληψη ενός 23χρονου. Ο 23χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.