Skip to main content

Συλλογική αντεπίθεση ζητά η Αλέκα Παπαρήγα

«Στηρίζουμε τους λαϊκούς αγώνες που πρέπει να ξεσηκωθούν με την μορφή μιας συλλογικής αντεπίθεσης», δήλωσε σήμερα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε εκδήλωση για τα 67 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟ
«Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, την ΕΕ και το ΔΝΤ, εμείς στηρίζουμε τους λαϊκούς αγώνες που πρέπει να ξεσηκωθούν με την μορφή μιας συλλογικής αντεπίθεσης», δήλωσε σήμερα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε εκδήλωση για τα 67 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΟΝ.

Η κ. Παπαρήγα είπε ότι «ή θα πτωχεύσει η πλουτοκρατία ή θα πτωχεύσει ο ελληνικός λαός. Υπάρχει η Ελλάδα των πλουσίων και η Ελλάδα του λαού. Εμείς είμαστε με αυτή την Ελλάδα, αυτή δεν πρέπει να πτωχεύσει: Η Ελλάδα του εργαζόμενου λαού».

Για την εκδήλωση για την ΕΠΟΝ, η κ. Παπαρήγα είπε ότι το μέλλον για το οποίο πρέπει να παλέψουν όλοι, έχει το σήμερα και το χθες. Και το χθες δείχνει ότι, όταν ο λαός και η νεολαία πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, δεν υπάρχει κανένας αγώνας χαμένος. Απαιτούνται θυσίες, αλλά θυσίες που είναι πολύ λιγότερες σε σχέση με τις θυσίες που επιφέρει η μοιρολατρία, το σταύρωμα των χεριών, το σκύψιμο του κεφαλιού, το λύγισμα της μέσης.