Skip to main content

Συνάντηση ΛΑΟΣ με την τρόικα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας είχε σήμερα ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γ. Γεωργίου, και ομάδα στελεχών του ΛΑΟΣ όπου ενημερώθηκαν για την πορεία εφαρμογής του Μνημονίου από την ελλη
Συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας είχε σήμερα ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γ. Γεωργίου, επικεφαλής ομάδας βουλευτών και στελεχών του κόμματος στην οποία μετείχαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και Βουλευτής Β’ Αθήνας κ. Κ. Αϊβαλιώτης, η Ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Ν. Τζαβέλα και ο επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Π. Γεννηματάς.

Οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και της ΕΕ ενημέρωσαν τους εκπροσώπους του ΛΑΟΣ για την πορεία εφαρμογής του Μνημονίου από την ελληνική κυβέρνηση.

«Αυτές οι συναντήσεις είναι χρήσιμες, όχι απαραιτήτως ευχάριστες, αλλά μας δόθηκε η ευκαιρία να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους αυτούς ότι ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να έχει την ευαισθησία να κυβερνάται από τους ανθρώπους που ψήφισαν την Κυβέρνηση. Διότι φαίνεται ότι γίνεται μία χρήση «α λα σάκος του μποξ» και οτιδήποτε κοστίζει πολιτικά το περνούν στους ώμους αυτής την αντιπροσωπείας. Τους ειδοποιήσαμε, λοιπόν, να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και βεβαίως αυτό είναι και ένα μήνυμα ότι πράγματι η Κυβέρνηση πρέπει να κυβερνά η ιδία και όχι δια του ΔΝΤ», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο αναπληρωτής πρόεδρος, κ. Γ. Γεωργίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Κ. Αϊβαλιώτης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τα συμπεράσματα της συνάντησης, επεσήμανε τα εξής:

«Είναι γνωστό το επικοινωνιακό τρικ της Κυβέρνησης να φορτώνει τα πάντα στην τρόικα. Ακούσαμε την τρόοκα, την ευχαριστήσαμε γι’ αυτά που μας είπε, πλην όμως καταστήσαμε σαφές ότι οι συγκεκριμένες επιλογές μάς βρίσκουν τελείως αντίθετους».