Skip to main content

Συνελήφθησαν τρεις για τη δολοφονία Χατζηκωστή στην Κύπρο

Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Κύπρο για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή μετά από νέα στοιχεία που προέκυψαν από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις.
Τρία άτομα συνελήφθησαν στην Κύπρο για τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, ενώ η Αστυνομία εκτιμά πως οι φερόμενοι ως δράστες εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου και άρα στην υπόθεση υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί.

Νέα στοιχεία εναντίον τους προέκυψαν από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις που πραγματοποίησε το θύμα με τα εν λόγω άτομα. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν 17 τηλέφωνα, τα οποία ανήκουν σε πέντε πρόσωπα, που εξασφάλισε με δικαστικό διάταγμα η Αστυνομία.

Οι τρεις ύποπτοι θεωρείται ότι διέπραξαν το έγκλημα. Οι δύο επέβαιναν στη μοτοσυκλέτα που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στον τόπο της δολοφονίας, εκ των οποίων ο ένας πυροβόλησε τον Άντη Χατζηκωστή. Ο τρίτος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που οργάνωσε τη δολοφονία, παρακολουθούσε τις κινήσεις του θύματος και ειδοποίησε τους δύο δράστες.

Οι κατηγορούμενοι υποβάλλονται σε ανάκριση και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου, προκειμένου να ζητηθείη έκδοση διατάγματος κράτησής τους.