Skip to main content

«Συνεχίζει στις επόμενες κινήσεις του ο Φλωρίδης»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Βασίλη Φλωρίδη, Γιάννης Παπαγιάννης, τόνισε ότι η σύλληψη του πελάτη του σχετίζεται με το διαζύγιο του.

Ο δικηγόρος του Βασίλη Φλωρίδη, Γιάννης Παπαγιάννης, ανέφερε ότι ο πελάτης του, μετά την αποφυλάκισή του, θα συνεχίσει τις κινήσεις του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Παπαγιάννης:"Η σύλληψη του δεν έχει να κάνει με όσα διαδίδονται κακοβούλως από κάποιους ανθρώπους, αλλά με το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του. Επειδή δε ζούσε στην Ελλάδα δε γνώριζε για τις αποφάσεις.

Ο κ. Φλωρίδης πλήρωσε την εγγυητική και έχει κλείσει το νομικό κεφάλαιο. Το μόνο που απομένει είναι κάποια διαδικαστικά για να αποφυλακιστεί. Το πρόβλημα είναι ποιος ενημέρωσε την Αστυνομία για την απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του για το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του. Οι αποφάσεις δεν είχαν κοινοποιηθεί στην Αττική που έχει δηλωμένη κατοικία ο κ. Φλωρίδης, αλλά ούτε και οι δικηγόροι του γνώριζαν κάτι.

Έχω και δήλωση του στην οποία αναφέρει ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει στις επόμενες κινήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόλις αποφυλακιστεί".