Skip to main content

SUPER3 Χαλκιδικής: Τι απαντά για τα πρόστιμα της ΕΛΑΣ στον Σύνδεσμο

Τα μέλη της λέσχης φίλων του Άρη από τη Χαλκιδική τοποθετήθηκαν σχετικά με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στον Σύνδεσμό τους και στον υπεύθυνο

Τη δική τους θέση για τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από την Αστυνομία στη λέσχη τους και στον υπεύθυνο (διαβάστε ΕΔΩ) κατέθεσαν μέσω ανάρτησης στα social media τα μέλη του σύνδεσμου του Άρη, SUPER3 Χαλκιδικής.

Όπως υπογραμμίζουν, «η Αστυνομία έβαλε πρόστιμο στον υπεύθυνο του συνδέσμου ο οποίος δεν ήταν καν παρών την Τρίτη 18/05/2021 στα γραφεία του σύνδεσμου και ούτε καν ενημερώθηκε για το οτιδήποτε, βεβαιώθηκε με πρόστιμο 3.000 ευρώ για υποτιθέμενο κορωνοπάρτι χωρίς να έχει βεβαιωθεί κανένα απολύτως προστιμο στους παρευρισκομένους».

Παράλληλα, τονίζουν ότι «με λίγα λόγια και απλά υποτίθεται ότι πέρασε η αστυνομία κάτω από τον σύνδεσμό μας χωρίς να κάνει κανέναν έλεγχο έγραψε ότι είδε με το μάτι, εντελώς μεροληπτικά και εννοείται χωρίς κανένα πρόστιμο στους ανθρώπους που βρίσκονταν πάνω στον σύνδεσμο χωρίς καν να μετρήσουν πόσα άτομα ήμασταν και αν περνούσαμε το όριο των 9 ατόμων». 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην εξωτική Χαλκιδική (όχι στο Πόρτο Καρράς). Σήμερα 21/05 γίναμε μάρτυρες ακόμα μιας επίθεσης κατά του σύνδεσμού μας από την αστυνομία της πολης μας. Μετά από καταγγελία των γνωστών αγνώστων, συγγενών και φίλων μιας συγκεκριμένης μερίδας ανθρώπων της περιοχής, η αστυνομία έβαλε πρόστιμο στον υπεύθυνο του συνδέσμου ο οποίος δεν ήταν καν παρών την Τρίτη 18/05/2021 στα γραφεία του συνδέσμου και ούτε καν ενημερώθηκε για το οτιδήποτε, βεβαιώθηκε με προστιμο 3.000 ευρώ για υποτιθέμενο κορωνοπάρτι χωρίς να έχει βεβαιωθεί κανένα απολύτως πρόστιμο και στους παρευρισκομένους.

Με λίγα λόγια και απλά υποτίθεται ότι πέρασε η αστυνομία κάτω από τον σύνδεσμο μας χωρίς να κάνει κανέναν έλεγχο έγραψε ότι είδε με το μάτι, εντελώς μεροληπτικά, και εννοείται χωρίς κανενα πρόστιμο στους ανθρώπους που βρίσκονταν πάνω στον σύνδεσμο χωρίς καν να μετρήσουν ποσα άτομα ήμασταν και αν περνούσαμε το όριο των 9 ατόμων. Και όλα μια μέρα πριν τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας οπου η αστυνομία δεν κατάφερε να βρει 5 λεωφορεία με οπαδούς που κατέβαιναν στην Αθήνα, σε εμάς τα βρήκαν όλα με ένα υποτιθέμενο πέρασμα.

Ξέρουμε χρόνια τώρα οτι δεν θέλετε να υπάρχουμε αλλά δεν σας κανουμε ουτε αυτήν την φορά το χατίρι και ακόμα και αυτή η προσπάθεια θα πέσει στο κενό όπως και οι προηγούμενες που ήμασταν ο μοναδικός σύνδεσμος σε όλη την Ελλάδα που σφραγίστηκε από την αστυνομία και 1,5 χρόνο μετά την άρση των απαγορεύσεων όπου τηρήσαμε απόλυτα όλα τα μέτρα, ενώ κάποιοι άλλοι κάνανε ότι γουστάρουν με τις ευλογίες της αστυνομίας, ανοίξαμε και 3 μέρες μετά μας ενήμερωσαν ότι είχαμε υποτιθεμενο κορωνοπάρτι την Τρίτη και ότι φοβήθηκε η αστυνομία να ανέβει πανω γιατί δεν επαρκούσε η δυναμη της. Αυτή ήταν η δικαιολογία για το ότι δεν βεβαιωθηκαν πρόστιμα στους παρευρίσκομενους.

ΥΓ. Ευτυχώς έχουμε πολύ υλικό συνδέσμου (μπλουζες, κασκόλ και πανάκια) και σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας χορηγία να μας τα δώσετε απλόχερα να καλύψουμε ένα σεβαστό πόσο του προστιματος μας.

ΥΓ2. Θα θέλαμε όλοι οι σύνδεσμοι του Άρη Θεσσαλονίκης να σταθούν δίπλα μας σε αυτήν τη γελοία απόφαση.

ΥΓ3. Τουλάχιστον είχατε την ανδρεία να βαλετε το όνομα σας στην καταγγελία ή βάλατε καμια ξαδέρφη σας να πάρει την αστυνομία από κανένα Καρτοτηλέφωνο; Θα μαθευτεί και αυτό όπως όλα τα αστεία που εχετε κάνει με τους φίλους σας τόσο καιρό.

ΥΓ3+1.Το πρόστιμο που επέβαλε δεν αναφέρει συγκεκριμένη παράβαση απλά πατάει γενικά στην ΚΥΑ για τα μέτρα κατα του κορωνοϊού.